Preloader icon
bemutatkozás


Tőkés Levente vagyok autószerelő, immáron 20 éve vagyok a szakmában, 15 évig autókat szereltem, ezalatt az idő alatt jópár márka átment a kezem alatt, 5 évet töltöttem szerviz tanácsadói pozícióban, ahol segítettem ügyfeleimet abban, hogy problémáik megoldásra kerüljenek, illetve próbáltam kialakítani egy olyan bizalmi kapcsolatot, hogy ügyfeleim bármikor, bármilyen problémával bátran fordulhassanak felém. A szakmában eltöltött idő alatt rengeteg tanfolyamon és tovább képzésen vettem részt, melyet mindig próbáltam saját és ügyfeleim előnyére hasznosítani. Fontos számomra, hogy minden ügyfelem úgy távozzon tőlem hogy maximálisan elégedett, kellő információt kapott autója állapotáról, bizalommal hagyta nálam és bármikor szívesen visszajönne.

Saját szervizem megnyitásával régi nagy álmom vált valóra, hiszem, hogy lelkiismeretes munkával, precizitással és kellő elhivatottsággal bármire képes az ember!
Célom, hogy aki egyszer hozzám eljön és megtisztel a bizalmával, többé ne akarjon máshová menni, csakis egy helyre a Tőkés Autószervizbe!

Keressen minket bizalommal! Egy szakmailag felkészült és megbízható csapat várja!

Elérhetőségek

Cím: Tököl, Vince Ipartelep

Telefon: 06 30 928 3312
Email: info@tokesautoszerviz.hu

Tőkés Autószerviz © 2021. Minden jog fenntartva.